Lavoare

Lavoare

Amenajarea băii necesită la fel de multă atenție, precum bucătăria sau dormitorul. Aceasta nu mai este demult doar locul pentru duș sau igienă personală. Între timp, a devenit un loc care asigură intimitatea și în care ne putem retrage pentru a ne relaxa. Să nu uităm că în baie trebuie să existe o simbioză între beneficiile sale de ordin funcțional și estetice. Acest spațiu trebuie să corespundă stilului nostru de viață, necesităților noastre și să încînte vizual prin combinația de culori.

Indiferent de dimensiunea băii, piatra poate influența atmosfera din această încăpere, iar un lavoar își va găsi loc indiferent de stilul decorativ abordat. Lavoarul poate deveni elementul central al băii și în același timp, va putea accentua eleganța și autencitatea pe care fiecare și-o dorește în acest spațiu. Colecția noastră de lavoare cuprinde modele din ceramică, fiecare piesă remarcîndu-se prin design unic și paletă diversă de nuanțe. Pe lîngă formele clasice rotunde, poți regăsi și lavoare baie de formă pătrată.

Producem, de asemenea, blaturi la comanda pentru interiorul tău, precum și alte produse din piatra naturala:

Blaturi din piatra naturală - calitate la Art-Granit.

Materialul din care poate fi realizat produsul:

Avantaje / Dezavantaje pentru

  • Prezintă durabilitate crescută și stabilitate a structurii interne.
  • Rezistă la temperaturi ridicate.
  • Este ușor de întreținut și nu necesită soluții speciale.
  • Material ecologic.
  • Este un material fragil, casant.
  • Este dificil în prelucrare.
  • Presupune costuri ridicate.

Lucrările noastre

Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala Lavoare de Interior din piatra naturala

Partenerii noștri

Suntem reprezentanți oficiali în România și Republica Moldova a 11 companii de talie internațională care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor